KARABÜK / MERKEZ - Beşbinevler Şehit Cevdet Çay Ortaokulu

Kas

Yarınlarımızı bir güneş gibi aydınlatan; yeni nesiller yetiştiren öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Bu güzel günde öğretmenlerimizi yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Okulumuz Türkçe Öğretmeni Erhan Sarı'nın hazırlamış olduğu programda günün anlam ve önemi ile ilgili yazılar, şiirler, gösteriler ile Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı.

Ekm

Karabük Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hilmi ÖKSÜZOĞLU,Okulumuza ismini veren şehidimizin kıymetli babası Mehmet ÇAY ,Şehit Mehmet  Esen'in kıymetli babaları Celal ESEN ve şehit Alican ÖZTÜRK 'ün kıymetli babasi Ali ÖZTÜRK okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerle buluştular,bu özel anlar için kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

5-a sınıfı öğrencilerimizden Baran Gücükkaraca  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında okulumuzda yapılan resim yarışmasında birinci olmuştur kendisini tebrik ederiz

Haz

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile Ankara iline gezi düzenlendi.Gezi kapsamında. Millet kütüphanesi ,I. TBMM Binası (Kurtuluş Savaşı Müzesi), II. TBMM Binası ( Cumhuriyet Müzesi ) ve Anıtkabir ziyaret edilmiştir.Daha sonra program kapsamında  akvaryumda eğlenceli dakikalar geçirmişlerdir. Programda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen güreş müsabakalarında 5/A sınıfından öğrencimiz Mert GENÇ  madalya kazandı. Öğrencimizi ve öğrencilerimizin yetiştirilmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuz öğrencileri ile Karabük Mesleki Eğitim Lisesine gerçekleştirdiğimiz ziyaretten kareler

May

Yönetici ve öğretmenlerimize sürekli öğrenen, kendini yenileyen, her koşulda öğrenmeyi motive eden, insan kaynağını geliştirmenin önemini ortaya koyan, okulun tüm paydaşları tarafından benimsenen ve okulu çatışmadan koruyan bir okul kültürü oluşturma konusunda bilgilendirdi.

May

Narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü görevlileri tarafından; uyuşturucu madde konuları ile ilgili bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE semineri okulumuzda düzenlenendi

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı.

Nis

Beşbinevler Şehit Cevdet Çay Ortaokulu tarafından düzenlenen “Okuyan Anneler, Okuyan Çocuklar” isimli veliler arası kitap okuma yarışması ödül törenini gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda staj gören sağlık çalışanları tarafından görme problemi olabilecek öğrencilerin tespit edilmesi ve göz doktoruna yönlendirilmeleri amacıyla öğrencilerimize  Göz Tarama Testi uygulandı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşını kabulü kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirlerle program devam etti. Kurtuluş Savaşının kazanılacağına olan inancı, Türk askerinin yürekliliğinin ve özverisinin, Türk ulusunun bağımsızlığına ve vatana bağlılığının dile getirdiği marşımızı öğrenciler hep bir ağızdan coşkuyla okudu, program da emeği geçen Türkçe öğretmenimiz Yasemin BİCER'e teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin heyecanla gezdiği gezici müze tüm gün okulumuzda sergilendi.